Jorma- Jooseppi Joninpoika

Nu är det alltså bestämt. Klimpens namn. Skämt åsido. Vi är inte ens nära på färdiga med detta projekt. Bara för att Jones inte godkänner det jag vill ha. Och för att han har lite skumma förslag. Men vi har kommit så långt att vi har en lista med 7 namn som godkännes ömsesidigt, och därifrån ska vi hitta på något. Klimpen tillfrågas icke. Han lär kanske fråga varför han heter som han heter då han blir större, och då ska jag be honom vara ytterst tacksam över att han inte heter Klimpen på riktigt..Eller som rubriken lyder.

28.3 ska vi träffa prästen, och då måste vi ju veta. Eller det förväntas av oss...Men vad händer om man ångrar sej sedan...? Det är ju liksom för livet. Eller nåja. Nästa projekt kommer att vara att suga in namnet och acceptera att han inte heter Klimpen. Är det fult att kalla honom för det ändå..? Klimpen kanske är lite bättre ändå, för i svaga stunder kallas han också för apunge, pissenisse, pikkusikiö(?), bollon, fratatapp, spyttagris, dregelmåns, apinabeba och korvbollin. Så. Klimpen kanske inte är så himla farligt.

Det stör mej att man bara får ge 3 namn. Har lust att krysta fram ett eget dubbelnamn bara för att få med vad jag vill ha. Karl- Åke Niilo- Oskari Kaarle Per. Och så leker vi med tanken på att blanda in det namn han hade allra först i magen, Käpy, bara för att vi såg det i syrrans namnbok. Lill-kottin. Det är när jag distraheras av det där med dubbelnamn. Men hur smart låter typ Käpy- Juhani? hahahahaha. På sjukhuset blev han kallad för Veeti av några sköterskor, även av Jones. Men Veeti är ju långtifrån ovanligt nuförtiden, plus att det är genomfinskt på något vis.

Ja herregud vilket projekt. Kan man ansöka om stipendier för detta nånstans?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0