5 före färdiggräddad sjuksötare vid liv!

Ett tag sen sist kan man ju säga. Har liksom inte haft överlopps energi, inte ens för normalt socialt umgänge med nära och kära, och har därmed inte heller haft något på lager för bloggen. Sista praktiken som sjukskötarstuderande är avklarad, och nu är det bara presentation av examens arbetet och lite sådan grejer kvar.
 
Examen får jag i vacker tass 19.12, och 10.12 börjar jag jobba på centralsjukhuset. Samma dag börjar Klimpen på dagis, och jag ska skriva den fasansfulla LOVe-tenten för att liksom bevisa att jag nu besitter kunskaper som krävs för att hantera läkemedel av alla de slag. Skrämmande. Nu blir jag liksom stor på riktigt och ska börja arbeta på riktigt. Känner mig som Bambi typ, men jag vet att jag hamnar på en plats med bra arbetsgäng, så det här ska nog gå bra!
 
Dagisstarten nojar jag dock mer för än vad jag trodde att jag skulle göra. Efter samtalet från föreståndaren visste jag inte om jag skulle skratta eller gråta. Min bebis ska liksom också blir stora karln på riktigt och börja på dagis, helt ensam. Men det kommer nog också att gå bra. Klimpen är ju en ganska strong typ. Det är dock bestämt att Jones ska lämna honom på dagis åtminstone första tiden. Jag vill inte riskera att vara en av dom där otroligt löjliga morsorna som står med gråten som en tjock klump i halsen och dra ut på lämnandet i en halv evighet. Klimpen kommer att vara på dagis 11 dagar i månaden, och jag måste liksom skita i alla mina löjliga pjasatankar och tänka på vad han får ut av att vara på dagis. Social kompetens till exempel. Vackert begrepp.
 
Om några veckor så ska vi hoppa på flyget och dra till utlandet. För att fira mommo. Personligen kommer jag att fira lite min examen också. Ska bli så himla skönt att komma bort. Ska försöka att INTE stressa ihjäl mig för LOVe som jag då skriver måndagen efter att vi kommer hem. Borde panikläsa till den tenten också. Borde skaffa lite hepatitvaccin. Borde få lärdomsprovet överstökat. Borde fira lite med mina muppar för att vi är så himla duktiga. Borde ägna en tanke eller två åt vad som behöver, kan och måste tas med på resan. Borde bjuda hem lite vänner (vi har bjudningskö...), borde överlag aktivera det sociala livet igen. Borde fixa sista julklapparna.
 
 
Hur som haver. Bildbevis på en som är redo för söödern:
 
 
För ovanlighetens skull, en fejsbild på mig också.
 
Borde gå och sova nu så att jag orkar imorgon! :D
 
 

RSS 2.0