Tesssting tessting-äh

 
Ska testa göra ett inlägg från den impulsköpta ipaden... Orkar inte med nåt längre utlägg, är genommör i huvudet p.g.a intensiva inlärningsprocesser innanför pannbenet. Klimpen dock håller på kurerar sig från öroninflammationen tror jag, eftersom han återgått till sitt vanliga trotspip. Han var också mör, 39 graders kroppstemp dankar även superaktiva tvååringar när det pågått en vecka! Herregud, nästa helg blir han officiellt 2. Fyppelkusse har han också blivit, i och med att hans kusse Rimma blivit storsyrra till risto-artturi, som jag som dubbelmoster kärleksfullt kallar honom tills nyare rekommendationer ges.
 
Nåja, tar en bild med manicken och ser vad detta blir till.
 

Sorry,men..

× Ett fel har uppstått Det gick inte att ladda sidan. Det kan bero på att din internetuppkoppling försvann, eller så är felet hos oss. Pröva att ladda om sidan. Eller kontakta vår support här.
 
När denna förbannade text dök upp för 13:e gången på 25 minuter beslöt jag mig för att ge upp. Jag tänker inte göra något 2012-grejs när datorn håller på på detta vis. På 25 minuter fick jag inte upp en enda bild. He får va tå!
Känner inte att det vore värt att spendera mina nerver på detta liksom.
 
Lika bra kanske, för när jag tänker tillbaka på det gågna året minns jag en trött och sur och inåtvänd individ. Höll på att stressa mig till bristningsgränsen vid några tillfällen, blev socialt isolerad och gick med nästan ständigt dåligt samvete över vad jag borde göra men inte kommer mig för att göra. En massa herrans skolgrejer utöver examensarbetet, Targa's hälsa som inte var på topp i början av året.
 
Visst kommer jag ihåg kula saker också, Klimpens 3:e kusse Elina föddes, Klimpen fyllde 1 år (ETT ÅR) mitt i allt, strax efteråt klipptes hans babyfrilla till snagg och vi bytte Duo Edgen mot en Scooter. Vi firade ett antal examina åt höger och vänster (och i eget hushåll!!), några andra 1-årskalas utöver Klimpens, 75-årskalas x 2, hade ett super sommarjobb i några veckor, vi gjorde en trip till Ähtäri med Wiltsu& co, njöt på svärisarnas villa och villade till och med oss ända till utlandet! Targas hälsa fick vi också pli på, genom lyckad operation och mat från Holland. Klimpen börjar bli en riktig karl som ibland babblar så mycket att öronen inte hinner med. Och vilka herrans utbrott han kan få. Protestskrik, tvärtemotskrik, jagvetintevarförjagskrikerskrik. Däremellan delar han ut pussar och pajar en i håret eller sitter och undersöker hur man smidigast får sönder olika leksaker.
 
Och om någon missat så fick jag min sjukskötarexamen. Hallelujah- moment i kvadrat.
Började jobba i samma veva, och insåg att jag har intensiv inlärning framför mig. Är lycklig över att jag besitter egenskapen att lämna jobbgrejer kvar på jobbet, och får komma hem och...göra ingenting särskillt om jag inte känner för det.
 
Julen fick jag vara ledig, och fira tillsammans med nära och kära runt om i stan. Till och med pappa& co var i Vasa, så det kändes jättehejsan. Nyåret jobbade jag, men det sved absolut ingenstans eftersom julen var ledig.
Och nu tycker jag att min syster ska föda.

RSS 2.0