FAN. Skit i he då.

Hade krystat fram ett inlägg som försvann, så jag tänker skita i det då.

Vad säger ni, ska jag färga såhär ljust hår igen imorgon? Ska till frissan och pigga upp mitt deprimerade hår och mig själv. Toppar ska minska med 10cm, eftersom det krävs för fanskapet. Funderade på ljusa slingor, med några mörka i undre håret. Samtidigt suktar jag lite efter ice tea-färgen jag hade för något år sedan. Men det känns lite mörkt. Lite för rött. Efter havandeskapet, direkt på BB, hade jag ju typ brunt hår. Supermörkt. Nu har det ljusnat lite igen, men inte som det var förr. Tack Klimpen, du gav mig råttfärgat hår! <3Bilden ovan är från julen 2006. Nån skarp individ kanske förstår att vi just ätit julmiddag hos mommo, syrran och jag. Ingen av oss är havande. Vi är bara äckligt mätta. Därav systerposen. Denna bild passar i dessa tider för att: a) det är snart jul
b) tackvare syrrans slutspurt kommer jag ha ryggvärk som strålar till ljumskarna ända tills hon har fått ut efterbörden, tror jag. Skulle jag inte veta bättre skulle jag tro att jag har en förlossning som håller på ta fart. Antingen är detta sympati, eller så har jag något värre fel som jag missat. Vem har bestämt att mammor inte får bestämma när förlossningen startar?!

Saknar dendär toppen. Klimpen rev sönder halsbandet igår. Jag saknar den åtminstone 15 kg lättare Emman.Gravida huset julen 2010. Roppan med på bild. Och Artto. Och Pepa's klänning. Odd Molly klänning, ursäkta.

Nej, jag är inte alls insnöad på graviditet nu. Det är bara Klimpen som är otålig på att få en kusin.Vips så bajsade jag fram ett inlägg fast jag skulle bajsa i det eftersom första bajsade sig.

Sånt som sker i detta hushåll

Detta är ett inlägg som jag krystar fram med milt tvång. Allt för att få mej att tro att jag har en massa att göra innan jag börjar fundera på hemtenten. Hemtenten om mödravård, sexuell hälsa och utvecklingspsykologi. Och en massa annat som jag vill få gjort innan jag går ut på praktik om några veckor. Plus att jag tillsammans med mupparna ska skita fram en idé om examensarbetet. Ett och ett halvt år kvar nu. Och jag nojar redan över att jag borde studera vidare innan jag är 30. Bajsa fram en eller 2 utbildningar efter sjukskötarexamen. Och hinna jobba. Får jag inte jobb fortsätter jag studera genast. Men icke i samma skola. Hu då.

Funderade idag över en sak som jag funderade redan då vi flyttade ihop med Jones 2008. Då ljöd undran hur fan har allt detta rymts i en etta? Nu undrade jag samma sak. Hur fan har allt detta SKJÄP rymts i en tvåa, då man får tränga in det med våld i en trea?! Typ såhär:


Nu har allt hittat nya hem som tur. Till råga på allt kräver Klimpens rum nya möbler. Och vardagsrummet en hylla för vinflaskor. Till Klimpen hittade jag en snärtti hylla som jag hoppas inte är en sådan som man svär över efter 2,5 mån. Gissa hur sugen jag blev på att lämna fram allt julpynt? :D


Vi tvingar oss också till att "hinna" med sormiruoka. Gurka, äppel, morot och sådant främst då.
Denna situation kryddades med ljudeffekter ärvda från kära gammelmommo. Ställningen är väl ärvd också... <3


BUUUSUNGEEE! <3

Och för att ha ännu mer att göra innan jag hinner tänka på hemtenten gjorde jag en pannkaka, som såg ut som en böldkaka.

Mums. Bölder. Tog först en bild genom ugnsfönstret. Om jag inte skulle ha upptäckt det skulle ni ha fått en gratis dagens träskpaddebild, men som tur upptäckte jag misstaget i tid.


Targa och jag avlöser varandra som klätterställningar. Klimpen har fått mej gul och blå, och igår försökte han göra en sternal punktion på mej. Som tur misslyckades han.

Såja. Bilduppladdningen tog inte lika jävla lång tid här som i Ropasnäs, så jag kunde sitta och stirra stint på första hemtentsfrågan. Men jag ska göra klart bildboken om Klimpen först. Och imorgon ska jag klicka hem lite foton, så då hinner jag inte heller med hemtenten.

RSS 2.0