Äckligt!

Igår hände riktigt äckliga grejer hemma, eller, egentligen kan allt ha en logisk förklaring, men det känns lite kusligt att allt kom på en gång.
Det började när jag stod och diskade. Jag hörde en jävla smäll, som om någon skulle ha kastat en påse med glasgrejer i golvet. Min första tanke var att hela hyllan hade fallit ner, men när jag nervöst smög till vardagsrummet kunde jag konstatera att min blåturkosa Aaltovas som jag fick i julklapp hade flygit i golvet! Endast den alltså, när hyllan är full med Kivilyktor, en till vas och Mariskoolar. Den bara hade liksom kommit ner. Av skadorna att döma hade botten liksom lossnat från resten. Till på köpet slog vasfan upp ett hack i TV-bordet och kistan.

Inte nog med det. När jag halvt snyftande städar upp glassplittren smäller en lampa i vardagrummet.
När jag gick till sovrummet och satte på lampan, smällde en även där. Länge sedan jag varit så jävla förbannad som då.
Sedan, avslutningsvis, faller disken omkull i torkskåpet som jag diskat tidigare på dagen. What's the problem?! Skulle jag varit ensam hemma skulle jag snabbt tagit hunden och stuckit. Nu fick jag skärpa mej och svära lite käckt. Som en äkta finntupp.

Ok, som sagt finns det förklaringar. Vasen small p.g.a något slags fel i ytspänningen. Lamporna small av den anledning dom oftast smäller, och disken...ramlade omkull för att jag...ställt dem dåligt och sedan kanske väggen skakade till av en dörrsmäll eller något.

Trösten var ju att jag fick en ny vas kostnadsfritt från Minimani när jag förde dit skärvorna från den gamla, efter att Källi varit där och diskuterat saken. Snacka om tur. Lite glad måste man ju bli av sådan service! :)

Bilder på fanskapet...


Kommentarer
Postat av: Petra

Källi han kan!

2010-01-26 @ 18:28:10

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0