Min nya kärlek <3


Mmmm..Palermo...(kunde ju ha varit svart..och därmed 600 euro dyrare...)



Åh jag är helt i extas över lamporna! Och så plingar den när man sätter på den,
när den är klar och när man byter program...

Gud vad jag har bykat! :D Kan sitta brevid och bara lyssna på det ljuva ljudet! I början fick jag kolla om den var på eftersom den är så tyst jämfört med den gamla! Den har en massa finesser också som jag ska lära mej använda.

Jag är så uppspelt över vår nya tvättmaskin att jag inte hinner göra skoluppgifter i form av praktikrapport och fysiologiuppgift. Jag hinner liksom inte. Har så mycket annat. Utöver den vanliga städningen borde jag städa balkongen och tvätta fönstren... Och tvätta byk!

Och i städningen hittade jag tre kräl, varav den ena är nybliven filmstjärna. De två andra var..öh..statister. Jag pratar om Älgen, och ett bi och en nyckelpiga. Älgen var en av huvudrollerna i vår kära film vi gjorde i skolan. Undrar om min syster saknat dem? Borde kanske skaffa filmen på en sticka, så att systeryster får se vad hennes Älg varit med om....Och kanske jag borde återlämna hennes handdockor..? Annars kan hon tro att jag försöker sno dem, så som jag gjorde när jag var liten. Tog hennes nån pryl och gömde den, och hade iiingen aaaaning om var den var när hon letade den. Det var alltid kul så länge jag inte blev fast för det, eller så länge hon orkade söka. Men nu har jag ju inte gömt hennes kräl, så det kanske inte räknas. Jag har bara inte fått dom hem till henne än. Men i sinom tid.

Nu ska jag gå och titta på tvättmaskinen.


Kommentarer
Postat av: Petra

Liite fin maskin sku jag säg!!! Åhh min filmstjärne älg ;)

2010-05-02 @ 09:46:10
URL: http://snicksnack.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0