Sånt som sker i detta hushåll

Detta är ett inlägg som jag krystar fram med milt tvång. Allt för att få mej att tro att jag har en massa att göra innan jag börjar fundera på hemtenten. Hemtenten om mödravård, sexuell hälsa och utvecklingspsykologi. Och en massa annat som jag vill få gjort innan jag går ut på praktik om några veckor. Plus att jag tillsammans med mupparna ska skita fram en idé om examensarbetet. Ett och ett halvt år kvar nu. Och jag nojar redan över att jag borde studera vidare innan jag är 30. Bajsa fram en eller 2 utbildningar efter sjukskötarexamen. Och hinna jobba. Får jag inte jobb fortsätter jag studera genast. Men icke i samma skola. Hu då.

Funderade idag över en sak som jag funderade redan då vi flyttade ihop med Jones 2008. Då ljöd undran hur fan har allt detta rymts i en etta? Nu undrade jag samma sak. Hur fan har allt detta SKJÄP rymts i en tvåa, då man får tränga in det med våld i en trea?! Typ såhär:


Nu har allt hittat nya hem som tur. Till råga på allt kräver Klimpens rum nya möbler. Och vardagsrummet en hylla för vinflaskor. Till Klimpen hittade jag en snärtti hylla som jag hoppas inte är en sådan som man svär över efter 2,5 mån. Gissa hur sugen jag blev på att lämna fram allt julpynt? :D


Vi tvingar oss också till att "hinna" med sormiruoka. Gurka, äppel, morot och sådant främst då.
Denna situation kryddades med ljudeffekter ärvda från kära gammelmommo. Ställningen är väl ärvd också... <3


BUUUSUNGEEE! <3

Och för att ha ännu mer att göra innan jag hinner tänka på hemtenten gjorde jag en pannkaka, som såg ut som en böldkaka.

Mums. Bölder. Tog först en bild genom ugnsfönstret. Om jag inte skulle ha upptäckt det skulle ni ha fått en gratis dagens träskpaddebild, men som tur upptäckte jag misstaget i tid.


Targa och jag avlöser varandra som klätterställningar. Klimpen har fått mej gul och blå, och igår försökte han göra en sternal punktion på mej. Som tur misslyckades han.

Såja. Bilduppladdningen tog inte lika jävla lång tid här som i Ropasnäs, så jag kunde sitta och stirra stint på första hemtentsfrågan. Men jag ska göra klart bildboken om Klimpen först. Och imorgon ska jag klicka hem lite foton, så då hinner jag inte heller med hemtenten.

Kommentarer
Postat av: Perseenlilja

Onko jr vähä niinku lutunen <3 kommer ti mam siin <3

2011-09-12 @ 10:10:58
Postat av: Emmalainen

:D haha! no toki kaikki hyvät puolet on multa! ;)

2011-09-12 @ 18:51:40
URL: http://theems.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0