Hu då, så otäckt man kan drömma!

Drömde att jag hade blivit en såndär äckligt engagerad futis-morsa, som liksom skulle vara med i allt som hade med Klimpens fotislag att göra. En såndär som har en lite hysterisk lyster i ögonen när något ska planeras och ordnas. Huvvaligen, säger jag bara. Det slutade med att Klimpen, 15 år, inte kunde åka på några som helst futisgrejer utan att mor var med. Läger, matcher, träningar, allt.

Må detta icke ske! Blir jag en sån av nån orsak, så får man låsa in mej i ett runt rum på Hutski. Okej, jag förväntar mej att ha intresse för Klimpens framtida hobby, och inte sitta hemma i soffan och äta mej fet utan kanske vara lite aktiv, men inte sådär jävla hysteriskt. Det får någon annan sköta.

Drömmen fick säkert sin start i att Jones smygdrömmer om att starta en nappula-liga och vara nappula-tränare. Han skämtar alltid bort det med att "eeeih ku mä oon jo niin ruostees. Ei mulla olis kuntoo siihen enää!" men samtidigt lyser en liten längtan i hans ena öga. Detta har pågått sedan Klimpen gick sin första vagnrunda förbi hutskis futisplan i en ålder av 3 veckor. Må icke detta ske heller. Han snålas på det här bara för att han tycer att det är så himla sött med 2-3 åringar som springer klumpigt och sparkar förbi bollen.Såja gubben, vad vill du göra? Fotboll? Ishockey? Balett? Nutidsdans? Pappa vill att du ska tycka om motorcross, men det totalvägrar mamma. Fotboll går an. Sålänge du börjar spela ett instrument, gitarr typ, så får då göra nästan vad du vill.


Okej då. Han får åtminstone lära sej att ta sig framåt från denna utgångspunkt innan vi funderar vidare! :D

Gråter blod.

Fick ett samtal idag och efter det kunde jag liksom inte hålla tillbaka tårarna längre. For och hämtade hårddisken från andra stället dit vi fört den, och de kunde inte rädda innehållet de heller. Den är liksom kaputt. Det finns en liten chans ännu, men det är osäkert om det ens lyckas. Det är att skicka den till Helsingfors, och punga ut strax över 1000€ oberoende på om det lyckas eller inte. Var fan skiter man sådana pengar?!

Det handlar liskom om alla jävla bilder sedan 2006 fram till nu. Targa-bilder från valptiden, magbilder, Klimpenbilder, förlovningsfoton, julfoton, studentfoton, dopfoton, precis allt.

Och ja, jag vet så förbannat väl att man borde flytta över bilder på ett annat ställe också. Nu hann jag inte med det.

En liten tröst är att pappa är här nu, så jag kommer att få åtminstone lite Targabilder och dopbilder av honom.

RSS 2.0