En liten, liten önskan.

Det är spännande tider vi lever i detta år. Jag trodde spänningen skulle släppa när Pingvinen kommer, men nej, spänningen håller i sig till december!

Så nu önskar jag: Spola fram tiden. Spola snabbt över molninga dagar, spola långsammare soliga dagar så jag hinner blir brun. Sedan kan vi göra en paus i spolandet i augusti och september, men vi kan spola över såna dar då det inte räknas hända något. Sedan spolar vi fram igen till december. Okej?

3 kussar på ett år. Samma år. Parents in law to be fick som dom ville. Dom ville, med lite humor förstås, att deras pojkar skulle producera avkommor nära, så att kussarna har sällskap av varandra.

Klimpen kommer hoppeligen inte att leva socialt avskärmad med 4 kompisar i typ samma ålder. Fast till och med 4 månader är ju ganska mycket när man är liten, men sedan.  Hoppas det kommer en flicka eller två så att Klimpen blir van med flickbasiller. ;)

Alla kan känna sig nöjda. Sedan när alla barn ska fylla 30 och leta sig ut på krogen är Klimpen först ute och gör alla misstag, så kan han lära alla hur man ska och inte ska göra. Han röjer liskom undan farorna, och då kan resten följa med i hans trygga sällskap och han tar hand om dem, och ingen träskpadda behöver oroa sig hemma.


Nåja, idag ska vi och hälsa på äldste kusin Buster för första gången. Lovade mother in law to be att det ska tas ett kusse-foto, skillnaden kommer vara minimal kan jag tro! :D

Kommentarer
Postat av: Tette

Jaa,Jaana o Esa har nog he bra ställt nu..o va roligt för er alla oxå..att ungan får lek kaveris..kussarna 3..nästan som bockarna bruse :))

2011-06-17 @ 19:37:11

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0