Impulsköp och önskeköp

Det sägs att när en sak går sönder så går en annan, och en tredje, och det femte. Denna gång började det väl med att kameran fick skitsofren-anfall, precis som på hundutställningarna. Det där med att displayen är svart, och bilderna blir svarta, men den går på. Vi tog förgivet att den gav upp redan första gången, men nej, den har börjat fungera igen tre gånger efter dylika anfall. Så en ny kamera ska vi ha snart också, den gamla får bli kakkonen, som straff för att den inte lyder.

Sen började datormusen jyckla. Markören lydde liksom, men när man skulle klicka fick man klicka 17 gånger och flytta markören och ha sej innan nåt hände. Det gick liksom inte att överväga att spela nåt spel eller dylikt med den.

Sedan började den kära tvättmaskinen säga upp kontraktet. Med den orkade vi inte ens överväga att månne den skulle kunna börja fungera igen. Vi köpte den begagnad, nåt år gammal. Den har haft lite skumma ljud från och till, men nu då började den då göra det att den hakade upp sej på ett och samma ställe, oberoende på vilket program man hade. Och detta höll den på med i timmar. Vårt bykberg växer. Jag har snart inga kläder att ta på mej. Vi behöver ju tvätta typ varannan dag. Nästan. Vi är två pers i hushållet...

Idag var tanken att vi skulle åka runt och leta efter en bra tvättmaskin. Prsima hade ingen som föll på läppen. På Gigantti hittade jag en som jag blev pytt på, men den var lite väl dyr tyckte vi även om vi var överens om att vi kunde sätta lite pengar på en vettig maskin nu som vi vill och kan ta med den dag vårt hus står färdigt. Så vi tog en mus från Gigantti, och åkte iväg till Tekniset. 10 minuter före stängning klampar vi in och säger vi vill ha lite presentation av de bästa. Det blev en kamp mellan en LG och en Siemens. LG vann, bara för att Jones vill ha en LG. Jag var lite mer för Siemensen. Utan att dividera vidare gjorde vi en tvättmaskinsaffär. Jag skulle gärna ha tagit en svart LG av lite annan modell, men den som vi tog nu var på erbjudande, nästan 200 pengar billigare än annars var den! Så den ska vi hämta på tisdag eller onsdag. Halleluja vad jag ska tvätta byk! :D

För övrigt har vi cykelfeber nu också. Det p.g.a av att Haidi och Toni hade köpt sprillans nya cyklar. Ganska billigt. Jones förde sin redan en gång ihopsvetsade ped till sina föräldrar, för att den är bajs. Kedjan hoppar ur och man får vara rädd att cykeln går av i mitten. Min cykel blev stulen ifjol, så min syster lät mej ta hennes cykel som hon fått av mamma och målat rosa med svarta älgar. Moose bike alltså. En Marvil i grund och botten. Det är en funktionerande cykel, men grejen är den att den är tungtrampad, plus att styret är lågt så det är ganska opraktiskt när man är ute med hunden. Eller ja, det är nog lite jättejobbigt. Ostabilt också. Vem vet. Kanske hamnar vi att köpa nya cyklar också.


Kommentarer
Postat av: Petra

Köp hej en redi mummis! Di kostar en del, men e nog så bra så bra!

2010-04-27 @ 18:45:08
URL: http://snicksnack.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0